ATP
Srdjan Djokovic: "Ο Novak θα γίνει σύμβολο του ελεύθερου κόσμου"

 
Srdjan Djokovic: "Ο Novak θα γίνει σύμβολο του ελεύθερου κόσμου"
tn team Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 - 12:10

Ο Srdjan Djokovic είπε στον σερβικό Τύπου πως ο γιος του, Novak, μπορεί να κρατείται από τις αυστραλιανές αρχές, ποτέ όμως δεν υπήρξε πιο ελεύθερος και από αυτή τη μέρα θα γίνει ένα σύμβολο του ελεύθερου κόσμου και των καταπιεσμένων λαών, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον Σπάρτακο.

"Ο γιος μου είναι στην Αυστραλία και κρατείται αιχμάλωτος, αλλά ποτέ δεν ήταν πιο ελεύθερος", είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Nole στην Telegraf. "Από αυτή τη μέρα, ο Novak θα γίνει σύμβολο για τον ελεύθερο κόσμο, για τον κόσμο των φτωχών, για τους καταπιεσμένους λαούς και κράτη."

"Ο γιος μου, Novak Djokovic, έδειξε πως μια μικρή αλλά ηρωική χώρα σαν τη Σερβία, μπορεί να έχει τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών, η αλήθεια δεν μπορεί πια να κρυφτεί. Μπορεί να τον φυλάκισαν απόψε, μπορεί να του περάσουν χειροπέδες αύριο, αλλά η αλήθεια είναι καθαρή σαν το νερό και πάντα θα βρίσκει τρόπο να βγαίνει προς τα έξω. Ο Novak είναι ο Σπάρτακος του νέου κόσμου και δεν ανέχεται την αδικία, την αποικιοκρατία και την υποκρισία, αλλά παλεύει για την ισότητα όλων των ανθρώπων στον πλανήτη, ανεξάρτητα με το χρώμα του δέρματός τους, τη θρησκεία τους και το πόσα χρήματα έχουν."

Ο Srdjan έκλεισε με ένα μήνυμα: "Ο Novak έχει δείξει πως κάθε στόχος που έχεις ονειρευτεί μπορεί να επιτευχθεί και αυτό είναι ένα όνειρο που μοιράζονται δισεκατομμύρια άνθρωποι και παιδιά που τον έχουν για πρότυπο. Ο πλούσιος κόσμος μπορεί να μην επιτρέψει στον Nole να συνεχίσει να παίζει τένις, αλλά θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και έτσι θα ξεκινήσει ένα πολύ πιο σοβαρό παιχνίδι. Από τη μια πλευρά, θα υπάρχουν άπληστα και αλαζονικά μέλη της παγκόσμιας ολιγαρχίας και από την άλλη, ολόκληρος ο φιλελεύθερος και περήφανος κόσμος που συνεχίζει να πιστεύει στη δικαιοσύνη, στην αλήθεια, στο δίκαιο παιχνίδι και στα όνειρα των παιδιών του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots