Dijana Djokovic: "Δεν δίνουν καν πρωινό στον Novak, οι συνθήκες είναι απάνθρωπες"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 - 19:54

Η Dijana Djokovic μίλησε για τις συνθήκες κράτησης του γιου της, Novak Djokovic, στο περίφημο ξενοδοχείο προσφύγων της Μελβούρνης στο οποίο διαμένει, εώς ότου διεκπεραιωθεί η υπόθεσή του.

"Ο Novak τρώει μόνο μεσημεριανό και βραδινό. Δεν του δίνουν πρωινό. Αυτές δεν είναι ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό μου το είπε προσωπικά ο Novak. Δεν ακολουθούν καν τους κανόνες της φυλακής. Όλη μέρα κοιτάζει έναν τοίχο, δεν μπορεί καν να δει στο πάρκο, γιατί δεν έχει κανονικό παράθυρο", είπε η Dijana Djokovic και συνέχισε:

"Σας μεταφέρω όσα μου είπε. Ακόμα και στη φυλακή έχουν τρια γεύματα τη μέρα και μπορούν να βγαίνουν έξω. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, σας ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε στη Μελβούρνη. Ελπίζω να κερδίσουμε."

Στο ίδιο κλίμα και με περισσότερη ένταση έκανε τις αντίστοιχες δηλώσεις του στον σερβικό Τύπο ο πατέρας του Nole, Srdjan Djokovic: "Τι είμαστε, ζώα; Δεν είμαστε άνθρωποι σαν κι αυτούς; Ποια είναι η διαφορά μας; Σε ποιον αξίζει αυτή η συμπεριφορά; Για μια διαμάχη μεταξύ της ομοσπονδιακής και της τοπικής κυβέρνησης. Δεν μας νοιάζει καθόλου αυτό. Δεν μας νοιάζει ποιος κάνει κουμάντο. Ο Novak υπέβαλε ένα αίτημα μέσω της Tennis Australia, είχε όλα τα έγγραφα για να μπορέσει να παίξει τένις, γιατί αυτή είναι η δουλειά του και με το τένις έφερε όλη τη δόξα στον σερβικό λαό σε όλο τον κόσμο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots