ATP
Με όρεξη και θέληση στο Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rotterdam Open
tennisnews team Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 - 21:51

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε πως το Rotterdam Open είναι ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά και γι' αυτό θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για μια καλή πορεία αυτή την εβδομάδα, στη σημερινή του συνέντευξη στο Ρότερνταμ.

"Πάντα ήμουν θαυμαστής αυτού του τουρνουά, παρόλο που ποτέ δεν κέρδισα αγώνα εδώ. Θα προσπαθήσω να το αλλάξω αυτό, επειδή είναι ένα πολύ ωραίο τουρνουά, ένα από τα καλύτερα indoor τουρνουά στον κόσμο", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο ολλανδικό τουρνουά.

Για 4η διαδοχική χρονιά θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του Rotterdam Open o Στέφανος, ο οποίος δεν κατάφερε να πετύχει νίκη στις πρώτες 3 αναμετρήσεις του στο Rotterdam Ahoy.

"Θα κάνω την καλύτερη μου προσπάθεια για μια καλή πορεία στο Ρότερνταμ. Αυτό το τουρνουά έχει θαυμάσια ιστορία και εκπληκτικούς πρωταθλητές, όπως ο (Roger) Federer, o (Bjorn) Borg, o (Arthur) Ashe, o (Ivan) Lendl και άλλους", πρόσθεσε ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής. 

Στην πρεμιέρα του στο Rotterdam Open, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Hubert Hurkacz, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για 5η φορά μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. Τον έχει κερδίσει στις 3 από τις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους.

Τη Δευτέρα, στις 17:30 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αγωνιστεί στο διπλό, όπου θα συνεργαστεί με τον βετεράνο - κατά 22 χρόνια μεγαλύτερό του - Nenad Zimonjic, απέναντι στους Jean-Julien Rojer και Horia Tecau.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots