ATP
Κέρδισε και περιμένει Τσιτσιπά ο Auger-Aliassime (vids)

 
Felix  Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime © tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 - 23:34

O Felix Auger-Aliassime ξεπέρασε χωρίς να χάσει σετ το εμπόδιο του Grigor Dimitrov και εξασφάλισε την παρουσία τους στους προημιτελικούς του Rotterdam Open, όπου έχει πιθανό αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Auger-Aliassime έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και επιβλήθηκε του Dimitrov με 6-4, 6-2, για να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Rotterdam Open στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ο 19χρονος Καναδός έκανε πρώτος break για το 3-2 στο 1ο σετ. Ο Dimitrov απάντησε για το 3-3, αλλά ο Auger-Aliassime ανέκτησε αμέσως το πάνω χέρι για το 4-3. Δεν έχασε ξανά το σερβίς του στο σετ ο Καναδός και το κατέκτησε με 6-4.

Στο 2ο σετ, ο Auger-Aliassime "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Dimitrov, στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), ενώ έσβησε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε στο 4ο game (3-1). Ο Βούλγαρος έκανε πολλά λάθη, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 27, που ήταν τα τριπλάσια από τους 9 winners που πέτυχε.

Για 2η φορά σε ισάριθμες συναντήσεις κέρδισε τον Dimitrov ο Auger-Aliassime, ο οποίος έγινε ο 3ος παίκτης που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρότερνταμ, μετά από τους Pablo Carreno Busta και Daniel Evans.

Έχει πιθανό αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά, που θα πρέπει πρώτα να προσπεράσει το εμπόδιο του Aljaz Bedene στον 2ο γύρο. Ο αγώνας του Στέφανου θα γίνει στις 15:30 ώρα Ελλάδας, την Πέμπτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots