ATP
Δεν θα παίξει στο Delray Beach o Κύργιος

 
Δεν θα παίξει στο Delray Beach o Κύργιος
Δεν θα παίξει στο Delray Beach o Κύργιος
tennisnews team Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 - 21:54

Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Delray Beach αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας ενοχλήσεων στον καρπό του. Παρόλα αυτά ο Ελληνοαυστραλός δεν απέσυρε τη συμμετοχή του από το ταμπλό των διπλών.

Μετά από το New York Open, o Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από ένα ακόμα τουρνουά, το Delray Beach Open, καθυστερώντας περισσότερο την επιστροφή του στη δράση, μετά από το Australian Open.

"Δυσκολεύομαι λίγο με τον τραυματισμό μου στον αριστερό καρπό. Τον έχω από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι κάποιο πρόβλημα με τον τένοντα. Πέρα απ' αυτό, αισθάνομαι πολύ καλά", είπε ο Κύργιος, ο οποίος πάντως σκοπεύει να παίξει στο διπλό του Delray Beach Open.

"Μου αρέσει να παίζω στα διπλά, επειδή παίζουμε συνέχεια στα μονά και νιώθω πως χάνουμε την διασκεδαστική του μεριά. Τα διπλά τα αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη ελαφρότητα και μου αρέσει να είμαι εκεί έξω και να αγωνίζομαι σε μια ομάδα. Βοηθάει επίσης και στα μονά, γιατί βελτιώνεις τα βολέ, τις επιστροφές, το σερβίς. Είναι μια πολύ σημαντική πλευρά του αθλήματος."

Εδώ και λίγη ώρα και η συμμετοχή του Κύργιου στα διπλά είναι υπό αμφισβήτηση, καθώς ο συμπαίκτης του, Jordan Thompson, εγκατέλειψε τον αγώνα του με τον Miomir Kecmanovic στο μονό. Αν όλα πάνε καλά με τον Αυστραλό, αύριο μαζί με τον Κύργιο θα αντιμετωπίσουν τους θρυλικούς Bob και Mike Bryan, για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots