ATP
Djokovic: "Μπορεί να γίνει Νο.1 ο Τσιτσιπάς"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 - 23:43

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την τιμητική του στη συνέντευξη Τύπου του πρωταθλητή του Ντουμπάι, Novak Djokovic.

"Έχει τα χαρακτηριστικά ενός πρωταθλητή και σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει Νο.1 στον κόσμο, να κερδίσει Grand Slam τίτλους και να είναι ένας σπουδαίος πρεσβευτής του αθλήματός μας. Ήδη είναι, αλλά έχει και λαμπρό μέλλον μπροστά του, είμαι σίγουρος γι' αυτό", είπε ο Djokovic, στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Ντουμπάι.

"Περνάς μέσα από τη διαδικασία της συνειδητοποίησης, της μάθησης, της ωρίμανσης και της κατανόησης του τι είναι καλό για σένα στη ζωή σου και στην καριέρα σου. Ήδη είναι ένας πολύ ώριμος άνθρωπος. Μπορεί να είναι νέος για επαγγελματίας αθλητής, αλλά είναι πολύ έξυπνος και σοφός. Μου αρέσει που είναι κάτι παραπάνω από ένας τενίστας και πάντα μαθαίνει από τις εμπειρίες του, καταλαβαίνει κάτι καινούργιο για τον εαυτό του και το χρησιμοποιεί για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος", συνέχισε ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων. 

"Το να είναι μαζί σου οι γονείς, οι συγγενείς και οι κοντινότεροι άνθρωποι της ζωής σου, είναι πολύ μεγάλη υποστήριξη. Φυσικά, θέλουν το καλύτερο για σένα. Ξέρω και τους δυο γονείς του. Είναι καλοί άνθρωποι. Νοιάζονται πολύ για εκείνον και θέλουν να γίνει ο καλύτερος παίκτης και ο καλύτερος άνθρωπος που μπορεί. Νομίζω πως κάνουν πολύ καλή δουλειά", κατέληξε ο 32χρονος Σέρβος.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots