ATP
Cilic: "Ο Djokovic είναι ο GOAT"

 
Cilic: "Ο Djokovic είναι ο GOAT"
Cilic: "Ο Djokovic είναι ο GOAT"
tennisnews team Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 - 22:25

Με μεγάλο θαυμασμό προς τον Novak Djokovic μίλησε ο Marin Cilic, ο οποίος θεωρεί ότι όταν ολοκληρώσει την καριέρα του θα είναι ο παίκτης με τους περισσότερους Grand Slam τίτλους στην κατοχή του.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Novak Djokovic είναι το μεγάλο φαβορί στο Indian Wells. Μέχρι τώρα δεν έχει χάσει αγώνα στη σεζόν και απ' ότι φαίνεται αυτό θα κρατήσει για μερικές εβδομάδες ακόμα. Για μένα, όταν είναι στο peak του, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Παίζει απίστευτο τένις και έχει ελάχιστα ελαττώματα", δήλωσε ο Cilic, σε συνέντευξή του στο Sport Klub. 

"Αν καταφέρει να διατηρήσει αυτό το επίπεδο, θα είναι σε θέση να κερδίζει τίτλους και να μένει στο Νο.1. Ο Djokovic είναι ο παίκτης με τις περισσότερες πιθανότητες να έχει τους πιο πολλούς Grand Slam τίτλους όταν ολοκληρώσει την καριέρα του. Δεν είναι μακριά από τον (Roger) Federer και αυτή τη στιγμή διανύει μια φανταστική περίοδο, έχοντας μια άψογη ομάδα.

Ο Novak μπορεί να παίξει στο καλύτερό του επίπεδο για 4, 5, ακόμα και 6 χρόνια. Είναι σίγουρα στην καλύτερη θέση για να κερδίσει τα πιο πολλά Slams. Θα δούμε και τι θα συμβεί σε λίγους μήνες, στο Roland Garros", κατέληξε ο 31χρονος Κροάτης, ο οποίος έχει μόνο 2 νίκες σε 19 συναντήσεις με τον Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots