ATP
Ο Κύργιος "έφτιαξε" τη μέρα μερικών νεαρών θαυμαστών (vid+pics)

 
Ο Κύργιος "έφτιαξε" τη μέρα μερικών νεαρών θαυμαστών (vid+pics)
Ο Κύργιος "έφτιαξε" τη μέρα μερικών νεαρών θαυμαστών (vid+pics)
tennisnews team Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 - 15:02

Μετά το τέλος της προπόνησής του στο Indian Wells, o Νικ Κύργιος έκανε καλύτερη τη μέρα μερικών μικρών του θαυμαστών που βρέθηκαν εκεί να την παρακολουθήσουν, προσκαλώντας τους να παίξουν μαζί τένις!

Ο Κύργιος, ο οποίος έχει παίξει μόνο ένα σετ μετά από το Australian Open εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό, έκανε μια πολύ όμορφη πράξη κατά τη διάρκεια της χθεσινής του προπόνησης στο Indian Wells Tennis Garden της Καλιφόρνιας.

Μόλις ολοκλήρωσε την προπόνησή του, ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός προσκάλεσε κάποιους νεαρούς του fans στο court, για να παίξουν μαζί του.

Αν όλα πάνε καλά, ο Κύργιος θα ολοκληρώσει τον πρώτο του αγώνα μετά από περίπου 1,5 μήνα, καθώς θυμίζουμε πως μετά το Australian Open, όπου έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά και έχασε από τον Rafael Nadal στον 4ο γύρο, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Delray Beach και τη Νέα Υόρκη, για να επιστρέψει στο Ακαπούλκο πριν 2 εβδομάδες χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος και να εγκαταλείψει μετά από ένα σετ την αναμέτρησή του με τον Ugo Humbert στον 1ο γύρο.

Photo: Ccsnaps13/Tennis Panorama

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots