ATP
Ο Djokovic περνάει την "απομόνωση" στην Ισπανία

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 - 17:08

Στην επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Novak Djokovic πήγε στη Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου μένει τις τελευταίες ημέρες κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να ανοίξουν τα γήπεδα για να ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, o Djokovic αντιμετωπίσει την καραντίνα στην οποία έχουν μπει ολόκληρες χώρες στην Ευρώπη, σε μια από τις βάσεις του, στη Μαρβέγια της Ανδαλουσίας.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic έφυγε πριν από λίγες ημέρες από την Αμερική, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί στο Μαϊάμι εξαιτίας του κινδύνου του κορωνοϊού, πριν παρθεί η τελική απόφαση της αναστολής του tour.

Ο Nole ταξίδεψε με πτήση της Lufthansa μέχρι τη Γερμανία, μαζί με την ομάδα του. Εκεί αποχωρίστηκαν, με τον Σέρβο πρωταθλητή να ταξιδεύει έπειτα προς το σπίτι του, στο Costa del Sol.

Συνήθως ο Djokovic προετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν στο Puente Romano Tennis Club της Μαρβέγιας. Αυτό σκοπεύει να κάνει και φέτος, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας και ανοίξουν ξανά τα γήπεδα.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic, ο οποίος παραμένει σταθερά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης από το ξεκίνημα της σεζόν, παραμένει αήττητος στο 2020, με 18 διαδοχικές νίκες, ενώ συνολικά μετράει 21 διαδοχικές νίκες στο tour, με την τελευταία του ήττα να είναι στο περσινό ATP Finals.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots