ATP
Το νέο acro yoga challenge του Djokovic! (vid)

 
Το νέο acro yoga challenge του Djokovic! (vid)
Το νέο acro yoga challenge του Djokovic! (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - 12:26

Ο Novak Djokovic προκάλεσε τους followers του σε ένα νέο challenge, πολύ απαιτητικό και για το οποίο χρειάζονται δυο άτομα!

"Καλό Πάσχα σε όλους! Περιμένοντας το ορθόδοξο Πάσχα να έρθει, έχουμε αρκετό χρόνο για νέες προκλήσεις. Η Jelena και εγώ, αποφασίσαμε να σας προκαλέσουμε παιδιά, εσάς και την κοινότητα του Novak Djokovic Foundation, να δοκιμάσετε αυτή την acro yoga στάση αυτή την εβδομάδα", έγραψε ο Djokovic στα social media, δημοσιεύοντας το βίντεο με το νέο challenge.

Όπως λένε και μέσα στο βίντεο Novak και Jelena, δεν έφτασαν σ' αυτό το αποτέλεσμα χωρίς εξάσκηση, ενώ αυτή ήταν και η 10η απόπειρά τους να το καταγράψουν σε βίντεο, καθώς υπήρχαν συνεχώς απρόοπτα με τα παιδιά και τα σκυλιά τους.

Θυμίζουμε πως ο Nole και η σύζυγός του ήταν το πρώτο "τενιστικό" ζευγάρι που αποδέχτηκε την πρόκληση του Andy Murray και της Kim Sears, στο "100 volley challenge", όπου ο Βρετανός και η παρτενέρ του κάλεσαν την τενιστική κοινότητα, αθλητές και fans, να δοκιμάσουν να ανταλλάξουν 100 βολέ χωρίς να πέσει το μπαλάκι στο έδαφος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots