ATP
Ο Τσιτσιπάς συμπληρώνει το Madrid Open Virtual Pro

 
Ο Τσιτσιπάς συμπληρώνει το Madrid Open Virtual Pro
Ο Τσιτσιπάς συμπληρώνει το Madrid Open Virtual Pro
tennisnews team Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 - 16:36

O Στέφανος Τσιτσιπάς συμπληρώνει το 16άρι ταμπλό του Madrid Open Virtual Pro. Στο ιδιαίτερο και πρωτότυπο αυτό τουρνουά των διοργανωτών του Madrid Open, που θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, θα αγωνιστούν ακόμα οι Rafael Nadal, Andy Murray, Dominic Thiem και Alexander Zverev.

Ο Τσιτσιπάς ήταν ανάμεσα στους τελευταίους παίκτες που επιβεβαιώθηκαν για το Madrid Open Virtual Pro, μαζί με τον Denis Shapovalov, την Donna Vekic και την Caroline Wozniacki.

"Είμαι χαρούμενος που θα διαψεύσω τους γονείς, που παλιότερα μου έλεγαν πως αν παίζω videogames δεν θα κάνω τίποτα στη ζωή μου", δήλωσε χαριτολογώντας ο Τσιτσιπάς. "Είναι καταπληκτικό που θα είμαι μέρος ενός virtual online τουρνουά τένις, μαζί με άλλους επαγγελματίες τενίστες."

Το Madrid Open Virtual Pro θα διεξαχθεί το τετραήμερο 27-30 Απριλίου, ενώ η κλήρωση του τουρνουά θα γίνει αύριο, στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν μέσα από το παιχνίδι Tennis World Tour (Nacon Gaming) στο PlayStation 4 και οι αθλητές προφανώς θα συμμετέχουν από τα σπίτια τους.

Στο ανδρικό τουρνουά, έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Rafael Nadal, Andy Murray, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Gael Monfils, David Goffin, Kei Nishikori, Fabio Fognini, Diego Schwartzman, Karen Khachanov, John Isner, Lucas Pouille, David Ferrer, Frances Tiafoe, Denis Shapovalov και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στο γυναικείο τουρνουά, θα συμμετέχουν οι Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Bianca Andreescu, Belinda Bencic, Kiki Bertens, Angelique Kerber, Madison Keys, Kristina Mladenovic, Carla Suarez, Victoria Azarenka, Johanna Konta, Fiona Ferro, Eugenie Bouchard, Sorana Cirstea, Donna Vekic και Caroline Wozniacki.

To τουρνουά θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς θα μοιράσει από 150.000 ευρώ στους νικητές των δυο ταμπλό, που θα αποφασίσουν πόσα απ' αυτά τα χρήματα θα πάνε στο ταμείο ενίσχυσης για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας, αλλά και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα εξαιτίας του ιού. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots