ATP
Τσιτσιπάς: "Νιώθω σαν τον Rafa όταν παίζει στο χώμα"

 
Τσιτσιπάς: "Νιώθω σαν τον Rafa όταν παίζει στο χώμα"
Τσιτσιπάς: "Νιώθω σαν τον Rafa όταν παίζει στο χώμα"
tennisnews team Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 - 14:39

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο Madrid Open Virtual Pro, ήταν ένας από τους λίγους παίκτες που κέρδισαν και τα δυο παιχνίδια τους την πρώτη μέρα του τουρνουά και εξασφάλισε ήδη την παρουσία του στα νοκ άουτ.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα το Madrid Open Virtual Pro, το τουρνουά που διεξάγεται από το Masters της Μαδρίτης ηλεκτρονικά, μέσω του παιχνιδιού Tennis World Tour στο PlayStation 4, με επαγγελματίες τενίστες να συμμετέχουν από τα σπίτια τους.

Ο Τσιτσιπάς έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και κέρδισε και τα δυο παιχνίδια του τη Δευτέρα, δείχνοντας πως είναι ένα από τα φαβορί. Πρώτα κέρδισε με 3-0 τον Fabio Fognini, ενώ λίγες ώρες μετά κέρδισε και τον Kei Nishikori, επίσης με 3-0!

"Νιώθω σαν τον Rafa όταν παίζει στο χώμα", είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος, για την πρώτη αυτή εμπειρία του στο τουρνουά.

Σήμερα, περίπου στις 21:30 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Frances Tiafoe, στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει τον όμιλό του. Ο Έλληνας παίκτης έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία του στα προημιτελικά, που θα γίνουν σε μορφή νοκ άουτ μαζί με τα ημιτελικά και τους τελικούς την Τετάρτη. Μια ώρα μετά περίπου, θα δώσει ακόμα ένα παιχνίδι εκτός τουρνουά, για φιλανθρωπικό σκοπό και για προπόνηση, με τον gamer Alexby.

Στο τουρνουά των ανδρών, εκτός από τον Τσιτσιπά ο μόνος άλλος αήττητος παίκτης την 1η μέρα των αγώνων ήταν ο Diego Schwartzman. Στο γυναικείο τουρνουά, έμειναν αήττητες οι Sorana Cirstea και Caroline Wozniacki.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots