ATP
Επιστρέφει σε μια εβδομάδα ο Thiem

 
Επιστρέφει σε μια εβδομάδα ο Thiem
Επιστρέφει σε μια εβδομάδα ο Thiem
tennisnews team Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 - 14:08

O Dominic Thiem αναμένεται να δώσει τους πρώτους του αγώνες από τον Φεβρουάριο την επόμενη εβδομάδα και πλέον είναι γνωστή η κλήρωση και το πρόγραμμα, του τουρνουά επίδειξης που θα λάβει χώρα στη Βιέννη.

Στις 25 Μαΐου θα ξεκινήσει το Generali Austrian Pro Series, ένα τουρνουά με χρηματικά έπαθλα που φτάνουν τα 151.750 ευρώ, που διεξάγεται από την ομοσπονδία της Αυστρίας και θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Südstadt, λίγο έξω από τη Βιέννη.

Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί 3 μέρες αργότερα (28/05) και θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τους πρώτους τους αγώνες μετά από αρκετές εβδομάδες καραντίνας μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες της Αυστρίας.

Το μεγάλο όνομα του τουρνουά, είναι βεβαίως ο Dominic Thiem, που βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Thiem θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την επόμενη Δευτέρα (25/05), αντιμετωπίζοντας τον David Pichler, έναν παίκτη που βρίσκεται στο Νο.479 του κόσμου, με career high στο Νο.390. Την Τρίτη (26/05) θα αντιμετωπίσει τον Lucas Miedler (No.293 ATP) και την Τετάρτη (27/05) τον Sandro Kopp (No.801).

Στον άλλον όμιλο, θα υπάρχουν ο άλλοτε Top 10 παίκτης Jurgen Melzer, ο Jurij Rodionov, o Marko Andrejic και ο Lenny Hampel. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (28/05) για την 1η θέση του τουρνουά.

Την Παρασκευή (29/05) θα ξεκινήσει το δεύτερο τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Dennis Novak, Sebastian Ofner, Sam Weissenborn, Phillip Oswald, Alex Erler, Max Neuchrist, Lukas Neumayer και Moritz Thiem. Από τους 16 παίκτες που αγωνίζονται συνολικά, οι 12 καλύτεροι θα συνεχίσουν σε ένα νέο τουρνουά, χωριζόμενοι σε 4 ομίλους των τριών παικτών και στο τέλος θα υπάρξει ένα τουρνουά με τους 8 καλύτερους, βασισμένο στο ATP Finals.

Επίσης θα ξεκινήσουν και οι αγώνες των γυναικών, στις 10 Ιουνίου. Εκεί θα έχουμε τις παρουσίες των Barbara Haas, Tamira Paszek, Mira antonitsch, Irina Dshandshgava, Julia Grabher, Melanie Klaffner, Sinja Kraus και Elena Karner.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots