ATP
Συνελήφθη για επίθεση ο Basilashvili!

 
Συνελήφθη για επίθεση ο Basilashvili!
Συνελήφθη για επίθεση ο Basilashvili!
tennisnews team Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 - 17:01

Ο Nikoloz Basilashvili συνελήφθη από τις αρχές στη Γεωργία με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του, με την εγγύηση της ποινής του να ορίζεται περίπου στα 30.000 ευρώ.

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από τη Γεωργία, όπου πέρασε ο Nikoloz Basilashvili την καραντίνα. Ο κορυφαίος τενίστας της χώρας και Νο.27 στην παγκόσμια κατάταξη, κατηγορείται για βίαιη σωματική επίθεση απέναντι στην πρώην σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη και μάλιστα μπροστά σε ένα μικρό παιδί, συγγενή του θύματος.

"Η έρευνα διαπίστωσε ότι στις 21 Μαΐου 2020, ο N.B. (Nikoloz Basilashvili) στο προάστιο Avchala της Τυφλίδας διέπραξε σωματική βία κατά της πρώην συζύγου του, N.D., κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης τους", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του περιστατικού.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Γεωργίας, ο 28χρονος τενίστας θα μπορούσε να κινδυνέψει μέχρι και με 3 χρόνια φυλάκισης. Ο εισαγγελέας όρισε την εγγύηση στα 100.000 γεωργιανά λάρι (περίπου 29.000 ευρώ), ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο του γνωστού τενίστα, Irma Tchkadua, ο Basilashvili αρνήθηκε τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος, επομένως η υπόθεση θα συνεχιστεί στο δικαστήριο. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots