ATP
Με Davidovich Fokina o Djokovic, πρόκριση για Dimitrov (vid)

 
Alejandro Davidovich Fokina
Alejandro Davidovich Fokina © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 20:58

O Alejandro Davidovich Fokina πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Novak Djokovic, στην επιστροφή του Σέρβου στην αγωνιστική δράση. Πρόκριση στον 2ο γύρο και για τον Grigor Dimitrov.

O Davidovich Fokina, Νο.45 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεπέρασε το εμπόδιο του Marcos Giron στον 1ο γύρο του Monte-Carlo Masters, κερδίζοντας τον Αμερικανό στο Court Rainier III με 7-5, 6-3.

O 22χρονος Ισπανός έχανε με 1-4 στο 1ο σετ, αλλά κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και το κατέκτησε με 7-5. Και στο 2ο σετ ήταν πίσω με break, στο 0-3, αλλά κατάφερε να κερδίσει 6 games στη σειρά και να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του, σε 1 ώρα και 38 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters, o Davidovich Fokina θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic, στο πρώτο τουρνουά του Nole μετά το Ντουμπάι και δεύτερο γενικά γι' αυτή τη σεζόν.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Grigor Dimitrov, που κέρδιζε τον Nikoloz Basilashvili με 6-3, 2-0, όταν ο Γεωργιανός εγκατέλειψε, αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις στον θώρακά του.

O Dimitrov θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Dusan Lajovic, που κέρδισε τον Filip Krajinovic στη σερβική μονομαχία, με 6-2, 7-6 (4). Τέλος, ο Marton Fucsovics κέρδισε τον Lloyd Harris με 6-4, 6-7 (5), 6-1 και θα περιμένει έναν εκ των Karen Khachanov και Diego Schwartzman στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots