ATP
Πρεμιέρα με περίπατο για Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Astana Open
tn team Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 21:48

Έναν υγιεινό περίπατο έκανε στην πρεμιέρα του στη Βιέννη ο Daniil Medvedev, ο οποίος "εξουδετέρωσε" τον Nikoloz Basilashvili σε μια ώρα. Στα προημιτελικά προκρίθηκαν οι Denis Shapovalov και Daniel Evans.

Ο Medvedev χρειάστηκε μόλις 60 λεπτά για να κερδίσει τον Basilashvili στην πρεμιέρα του στο Erste Bank Open της Βιέννης, με 6-2, 6-2.

Ο 26χρονος Ρώσος μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση, αφού δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point, ενώ ο ίδιος "έσπασε" από 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Γεωργιανού.

Με την εμφατική αυτή νίκη, ο Medvedev επιβεβαίωσε τη μεγάλη του αναμέτρηση με τον Dominic Thiem για την Πέμπτη. Θυμίζουμε πως ο Αυστριακός, που έχει ανεβεί τις τελευταίες εβδομάδες, έσβησε 2 match points χθες και ξεπέρασε το εμπόδιο του Tommy Paul, με 2-6, 7-6 (2), 7-6 (6).

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, o Denis Shapovalov έκαμψε στα 3 σετ την αντίσταση του Taylor Fritz, Νο.4 στο ταμπλό, για να τον κερδίσει με 6-1, 4-6, 6-3 και να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του τουρνουά.

Στα προημιτελικά ο Shapovalov θα αντιμετωπίσει τον Daniel Evans, που νωρίτερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Karen Khachanov με 6-2, 6-2.

Σε έναν αγώνα για τον 1ο γύρο, ο Jannik Sinner κέρδισε τον Cristian Garin εύκολα με 6-3, 6-2 και θα παίξει αύριο με τον Francisco Cerundolo για μια θέση στα προημιτελικά. Στον 2ο γύρο μπήκε και ο Marcos Giron, που κέρδισε τον Tallon Griekspoor με 6-4, 6-2 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Cameron Norrie.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots