ATP
Επίσημο: Στο UTS o Τσιτσιπάς

 
Επίσημο: Στο UTS o Τσιτσιπάς
Επίσημο: Στο UTS o Τσιτσιπάς
tennisnews team Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 - 21:30

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Mouratoglou Tennis Academy, που ξεκινάει στις 13 Ιουνίου. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι ανάμεσα στους 10 παίκτες που θα συμμετέχουν στο πολύ δυνατό τουρνουά επίδειξης που θα ξεκινήσει στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou στη νότια Γαλλία στις 13 Ιουνίου, επιστρέφοντας έτσι στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο και μετά από την αναστολή του tour.

"Ανυπομονώ να συνδεθώ με τους fans μου εξ αποστάσεως και να πάρω μέρος σ' αυτή τη νέα εμπειρία", έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη.

To Ultimate Tennis Showdown, το οποίο φυσικά θα γίνει χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες αλλά θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη όλων των αγώνων, πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με 10 παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο.

Έως τώρα έχουν ανακοινωθεί οι Alexei Popyrin, Felix Auger-Aliassime, Dustin Brown, Benoit Paire, David Goffin, Lucas Pouille, Richard Gasquet, Στέφανος Τσιτσιπάς και Matteo Berrettini, εκκρεμεί δηλαδή ακόμα μια ανακοίνωση.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots