ATP
Με Gasquet ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά

 
Με Gasquet ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά
Με Gasquet ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά
tennisnews team Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 - 12:08

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Ultimate Tennis Showdown, που θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο, με την παρουσία και του Στέφανου Τσιτσιπά, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, όπως και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους 9 μεγάλους παίκτες που θα συμμετέχουν.

Η 1η αγωνιστική ημέρα του UTS της Mouratoglou Tennis Academy, θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, στις 13 Ιουνίου. Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Richard Gasquet.

Αναλυτικά οι αγώνες της 13ης Ιουνίου:

David Goffin - Matteo Berrettini
Στέφανος Τσιτσιπάς - Richard Gasquet
Dustin Brown - Benoit Paire
Felix Auger Aliassime - Alexei Popyrin

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο 10ος παίκτης του τουρνουά, επομένως δεν είναι επισήμως γνωστός ο αντίπαλος του Lucas Pouille, φημολογείται όμως ότι θα είναι ο Daniil Medvedev. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, αυτομάτως ο Ρώσος θα είναι και ο κορυφαίος του ταμπλό, αφού βρίσκεται στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το UTS θα διεξάγεται για τα επόμενα 5 Σαββατοκύριακα. Στις 14 Ιουνίου θα γίνει η 2η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου η 3η και η 4η αγωνιστική και ούτω καθεξής, με την τελευταία (8η) αγωνιστική του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου.

Αφού όλοι έχουν παίξει με όλους, οι 6 καλύτεροι της βαθμολογίας θα προκριθούν στην τελική φάση του τουρνουά, που θα γίνει το 5ο κατά σειρά Σαββατοκύριακο, στις 11-12 Ιουλίου. Οι δυο πρώτοι θα αγωνιστούν απευθείας στους ημιτελικούς, ενώ οι 4 επόμενοι (θέσεις 3-6), θα αναμετρηθούν για τις άλλες δυο θέσεις των ημιτελικών.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots