ATP
Τα πυρά του Κύργιου στην ΑΤΡ

 
Τα πυρά του Κύργιου στην ΑΤΡ
Τα πυρά του Κύργιου στην ΑΤΡ
tennisnews team Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 13:03

Στον Νικ Κύργιο δεν άρεσε καθόλου η απόφαση που πήραν ATP και USTA, χαρακτηρίζοντας "εγωιστές" τους Αμερικανούς και εκτοξεύοντας πυρά και προς τον πρόεδρο της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi.

"Ήταν ένα αποτέλεσμα πραγματικής συνεργασίας και ελπίζουμε να μπορέσουμε να προσθέσουμε περισσότερα τουρνουά στο καλαντάρι όσο η κατάσταση εξελίσσεται. Θα ήθελα να αναγνωρίσω την προσπάθεια των διοργανώσεών μας να δράσουν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, όπως και των παικτών, να αγωνιστούν υπό αυτές τις διαφορετικές συνθήκες", ήταν η επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi, μετά τη σχετική ανακοίνωση για την επανέναρξη του ATP Tour.

Ο Κύργιος για μια ακόμα φορά δε μάσησε τα λόγια του και ανταποκρίθηκε με ένα αρκετά επιθετικό σχόλιο προς τον Gaudenzi: "Πραγματικά φροντίσατε τους παίκτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σοβαρά χ*** με, τι θα έλεγες για μια πραγματική προσπάθεια για συνεργασία μαζί μας;"

Νωρίτερα, ο Ελληνοαυστραλός επιτέθηκε και στη USTA, αλλά και στους Αμερικανούς παίκτες που πήραν το μέρος της, καθώς παρά τις αντιδράσεις πολλών παικτών και παρά την πολύ μεγάλη έξαρση του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη, οι Αμερικανοί προχώρησαν βάσει αρχικού σχεδιασμού και ανακοίνωσαν και επίσημα τη διεξαγωγή του Cincinnati Masters και του US Open στην αμερικανική μητρόπολη

"Όσοι ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες φυσικά και θα θέλουν να γίνει το US Open. Εγωιστές. Θα ετοιμάσω την προστατευτική στολή μου και θα ταξιδέψω από την Αυστραλία και όταν επιστρέψω θα πρέπει να μπω σε καραντίνα για 2 εβδομάδες."

Φωτογραφία: Instagram (@k1ngkyrg1os)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots