ATP
UTS: Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06)

 
UTS: Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06)
UTS: Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06)
tennisnews team Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 5:30

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Dominic Thiem, είναι φυσικά αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Ultimate Tennis Showdown. Δείτε το αναλυτικά.

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα του UTS με την 4η αγωνιστική και την πολύ μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους δυο καλύτερους παίκτες βάσει κατάταξης, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Dominic Thiem. Ο πολυαναμενόμενος αγώνας θα ξεκινήσει στις 23:15 το βράδυ ώρα Ελλάδας και θα είναι ο τελευταίος αγώνας γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Thiem μπήκε χθες στο τουρνουά αλλά δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την πρεμιέρα του, καθώς ηττήθηκε από τον Richard Gasquet. Ο Τσιτσιπάς αντίθετα έχει κερδίσει και τα 3 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα και είναι ο μοναδικός αήττητος παίκτης στο πρωτάθλημα.

Όπως και όλες τις ημέρες, η δράση στη Mouratoglou Tennis Academy θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα του Alexei Popyrin, απέναντι στον Corentin Moutet. Στις 18:15 ο Matteo Berrettini θα αντιμετωπίσει τον Benoit Paire, ενώ στις 19:30 ο Richard Gasquet θα παίξει με τον Dustin Brown. Τέλος, στις 22:00, ο David Goffin θα αντιμετωπίσει τον Feliciano Lopez.

Το UTS μεταδίδεται στις συχνότητες του Eurosport και στην επίσημη πλατφόρμα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06):

17:00 Alexei Popyrin v Corentin Moutet
18:15 Benoit Paire v Matteo Berrettini
19:30 Dustin Brown v Richard Gasquet
22:00 Feliciano Lopez v David Goffin
23:15 Dominic Thiem v Stefanos Tsitsipas

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots