ATP
Ο Κύργιος ανησυχεί ενόψει US Open

 
Ο Κύργιος ανησυχεί ενόψει US Open
Ο Κύργιος ανησυχεί ενόψει US Open
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 13:31

Για ακόμα μια φορά, ο Νικ Κύργιος επεσήμανε ότι το πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ μεγάλο για να διεξαχθεί κανονικά το US Open.

Ο Κύργιος χρησιμοποίησε για μια ακόμα φορά τα social media για να εκφράσει την ανησυχία του ενόψει του US Open, που σύμφωνα με τη USTA θα διεξαχθεί με τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Κοινοποιώντας ένα γράφημα που δείχνει πως ακόμα και σε χώρες που πέρασαν πολύ δύσκολα με τον κορωνοϊό η καμπύλη έχει ομαλοποιηθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες αντίθετα η κατάσταση δεν έχει καλυτερεύσει μετά από 100 ημέρες παρουσίας του ιού, ο Κύργιος κούνησε το δάχτυλο στη USTA, γράφοντας "US Open", με το σχόλιό του να συνοδεύεται από ένα emoji facepalm.

Συνολικά, μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 2,4 εκατομμύρια κρούσματα Covid-19 και περίπου 115.000 θάνατοι. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια, σε όλη την επικράτεια. Στην πολιτεία της Νέας Υόρκης έχουν καταγραφεί επίσημα 390.000 κρούσματα αυτά, με περισσότερα από τα μισά να είναι στην πόλη, όπου θα διεξαχθεί το αμερικανικό Grand Slam σε 2 μήνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots