ATP
Toni Nadal: "Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα"

 
Toni Nadal: "Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα"
Toni Nadal: "Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα"
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 14:53

Ο Toni Nadal μίλησε για το άσχημο τέλος που είχε το Adria Tour και έδωσε ελαφρυντικά στον Novak Djokovic, εξηγώντας πως παρότι δεν ήταν προσεκτικός, υπέπεσε σε ένα λάθος που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν στη Σερβία.

"Είναι κρίμα που συνέβη αυτό, γιατί ήταν μια καλή πρωτοβουλία για το τένις και τελείωσε πολύ άσχημα, δίνοντας αρνητική εικόνα στο άθλημα και στους παίκτες που συμμετείχαν. Στη Σερβία τα μέτρα δεν ήταν τόσο αυστηρά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Ήδη όμως έχουν απολογηθεί, ήταν ένα λάθος που μπορούσε να συμβεί στον καθένα", είπε ο Toni.

Όπως είχε πει και πριν από λίγες ημέρες, ο Toni Nadal στάθηκε για μια ακόμα φορά στο πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμα για το υπόλοιπο του 2020, με τη σεζόν να επιστρέφει στα μέσα Αυγούστου για την ΑΤΡ και να υπάρχουν 3 Masters 1000 και 2 Grand Slam στους πρώτους 2 μήνες!

"Έχω μιλήσει με τον Rafa και σκέφτεται σε ποια τουρνουά θα παίξει. Το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ, ειδικά για τους πιο μεγάλους σε ηλικία παίκτες, που δεν μπορούν να παίζουν τόσες πολλές εβδομάδες στη σειρά. Νομίζω ότι είναι λίγο άσχημο αυτό που έκανε η ΑΤΡ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε εναντίον παικτών όπως ο Rafa ή ο Novak. Με όλα όσα έχουν κάνει στο τένις όλα αυτά τα χρόνια, με εξέπληξε που το έκαναν αυτό. Ίσως πρέπει να γίνουν συζητήσεις, να μπει στο τραπέζι μια αλλαγή για το σκορ και τη διάρκεια των αγώνων, γιατί δεν είναι εφικτό οι παίκτες να αγωνιστούν σε τόσα πολλά τουρνουά μέσα σε τόσο μικρό διάστημα."

Θυμίζουμε πως στις 22 Αυγούστου θα ξεκινήσει το Cincinnati Masters, στις 31 Αυγούστου το US Open, στις 14 Σεπτεμβρίου το Madrid Masters, στις 21 Σεπτεμβρίου το Rome Masters και στις 28 Σεπτεμβρίου το Roland Garros. Είναι πολύ πιθανό ο Nadal να μην ταξιδέψει καν στην Αμερική και να προσπεράσει τα δυο τουρνουά που θα γίνουν στη Νέα Υόρκη για να αγωνιστεί απευθείας στο χώμα, πιθανότατα σε ένα από τα δυο Masters και στο Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots