ATP
Toni Nadal: "Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να κερδίσει ο Rafa στην Αυστραλία"

 
Toni Nadal: "Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να κερδίσει ο Rafa στην Αυστραλία"
© Philippe Montigny/FFT
tn team Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 - 11:49

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τον τενίστα Rafael Nadal, Toni, μίλησε για την επιστροφή του στο tour, τις πιθανότητές του να κάνει ένα καλό τουρνουά στο Australian Open αλλά και τις βλέψεις του για το Roland Garros.

Παρότι ο Rafa θέλει να κρατήσει μικρό καλάθι και λέει ότι το πιθανότερο είναι να μην τα πάει καθόλου καλά στα πρώτα του τουρνουά στο comeback του, ο θείος του και προπονητής του για πολλά χρόνια, Toni Nadal, υποστήριξε πως ενώ το βάρος θα πέσει στο χώμα και στο Roland Garros, o Rafa μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα ακόμα και στην Αυστραλία.

"Έχει την πεποίθηση πως αν το σώμα του τα πηγαίνει καλά, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεγάλα πράγματα στο Roland Garros. Το όνειρό του είναι να ακούσει ξανά το όνομά του στο Roland Garros. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον", είπε ο Toni Nadal στο RMC Sport.

Και συνέχισε: "Δεν επιστρέφει στο tour μόνο και μόνο για να παίξει εκεί, πιστεύει πως μπορεί να είναι ξανά ανταγωνιστικός. Γι' αυτό και θα παίξει σε πολλά τουρνουά, από την αρχή της χρονιάς στην Αυστραλία. Θέλει να έχει μια νέα ευκαιρία. Το να κερδίσει τον τίτλο θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Ένας άνθρωπος σαν τον Rafa πρέπει και θα πιστεύει στον εαυτό του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots