ATP
Toni Nadal: "Δεν πίστευα ότι ο Ruud μπορούσε να γίνει Νο.2"

 
Toni Nadal: "Δεν πίστευα ότι ο Ruud μπορούσε να γίνει Νο.2"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 12:08

Ο Toni Nadal παραδέχτηκε πως όταν πρωτοείδε τον Casper Ruud στην ακαδημία του Rafael Nadal στη Μαγιόρκα, δεν πίστευε πως μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά. Τώρα, μπορεί να τον δει να φτάνει ακόμα ψηλότερα.

Πολλά χρόνια τώρα ο Ruud προπονείται στα γήπεδα της Rafa Nadal Academy, με τον Rafa, αλλά και τον Toni, να τον γνωρίζουν από παλιά και να έχουν κάνει αρκετές προπονήσεις μαζί του.

Όπως είπε σε δηλώσεις του για το Eurosport, ο Ισπανός προπονητής δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε τόσο ψηλά ο Νορβηγός τενίστας, καθώς όταν τον πρωτοείδε είχε έντονες αδυναμίες στο παιχνίδι του.

"Θυμάμαι πως όταν πρωτοήρθε στην ακαδημία, το backhand του δεν ήταν τόσο καλό, επειδή κατά τη γνώμη μου τοποθετούσε λάθος τα πόδια του. Τώρα το backhand του είναι πολύ καλό

Κάθε χρόνο βελτιώνεται και λίγο. Την πρώτη φορά που τον είδα στην ακαδημία, δεν πίστευα ότι αυτός ο παίκτης που έβλεπα θα μπορούσε να φτάσει στο Νο.2 του κόσμου", είπε ο Toni Nadal.

Όσο για το μέλλον, δεν έχει ταβάνι σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή πάντα, μετά τους 3 μεγάλους τελικούς που έπαιξε φέτος, σε Roland Garros, US Open και ATP Finals: "Είδα πολλούς αγώνες του φέτος και έχει γίνει πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να φτάσει ακόμα και στο Νο.1"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots