ATP
UTS: Μάχη κορυφής για Τσιτσιπά

 
UTS: Μάχη κορυφής για Τσιτσιπά
UTS: Μάχη κορυφής για Τσιτσιπά
tennisnews team Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 - 5:51

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά το Ultimate Tennis Showdown, καθώς σήμερα ξεκινάει το προτελευταίο Σαββατοκύριακο. Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα, από το οποίο ξεχωρίζει φυσικά η μάχη κορυφής ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Matteo Berrettini.

O μεγάλος αγώνας της ημέρας, που εκτός από μια Top 10 μάχη αποτελεί και μια μάχη που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στις πρώτες θέσεις, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Matteo Berrettini, θα αρχίσει στις 23:15 ώρα Ελλάδας και είναι αυτός που θα κλείσει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Ultimate Tennis Showdown.

Ο Στέφανος πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό τουρνουά και μέχρι στιγμής είναι μόνος στην 1η θέση της βαθμολογίας, με 5 νίκες σε 6 αναμετρήσεις. Ο Berrettini και ο Richard Gasquet είναι πίσω του, με 4 νίκες και 2 ήττες.

Ο Gasquet έχει την ευκαιρία πάντως να πλησιάσει την κορυφή, αν κερδίσει νωρίτερα, στις 19:30, τον Alexei Popyrin. Στις 22:00 ο David Goffin θα αντιμετωπίσει τον Corentin Moutet, ενώ νωρίτερα θα γίνουν δυο ακόμα παιχνίδια. O Benoit Paire θα παίξει με τον Elliot Benchetrit και ο Dustin Brown με τον Feliciano Lopez.

Οι αγώνες του UTS μεταδίδονται από την επίσημη πλατφόρμα του και από το Eurosport.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (04/07):

17:00 Benoit Paire v. Elliot Benchetrit
18:15 Dustin Brown v. Feliciano Lopez
19:30 Alexei Popyrin v. Richard Gasquet
22:00 Corentin Moutet v. David Goffin
23:15 Stefanos Tsitsipas v. Matteo Berrettini

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots