ATP
Ο Nadal παίζει Μαδρίτη - αμφίβολος για US Open

 
Ο Nadal παίζει Μαδρίτη - αμφίβολος για US Open
Ο Nadal παίζει Μαδρίτη - αμφίβολος για US Open
tennisnews team Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 - 18:27

Ο Rafael Nadal ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης, το οποίο ξεκινάει μόλις μια ημέρα μετά τον τελικό του US Open!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τα social media, o Nadal μίλησε με τον καλό του φίλο και διευθυντή του Mutua Madrid Open, Feliciano Lopez, και θα αγωνιστεί στο μαδριλένικο Masters, το οποίο θα διεξαχθεί την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου.

"Μίλησα με τον φίλο μου, Rafael Nadal, και επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη Μαδρίτη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πάντα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες στο Caja Magica", ανακοίνωσε ο Feli, με τον Rafa να επιβεβαιώνει τη δημοσίευσή του.

"Έτσι είναι Feli. Τον Σεπτέμβριο θα σε δω Μαδρίτη! Στο μεταξύ, όλα βαίνουν καλώς!" έγραψε ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων.

Το US Open θα ολοκληρωθεί μόλις μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του Madrid Open και δεν αποκλείεται ο Nadal να προσπεράσει εντελώς την αμερικανική σεζόν και να μείνει στην Ευρώπη για μια γεμάτη χωμάτινη σεζόν, σε Μαδρίτη, Ρώμη και Roland Garros.

Θυμίζουμε πως με τις νέες μεταρρυθμίσεις της ΑΤΡ, οι παίκτες δεν χάνουν τους βαθμούς που κέρδισαν πέρσι στα τουρνουά του δεύτερου μισού του 2020, αν επιλέξουν να μην αγωνιστούν σε αυτά, εξαιτίας του πολύ "φορτωμένου" προγράμματος.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots