O Nadal απορρίπτει Wimbledon

 
O Nadal απορρίπτει Wimbledon
tn team Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 - 9:38

Είτε είναι, είτε όχι η τελευταία σεζόν του Rafael Nadal στο tour, o Ισπανός δεν φαίνεται πολύ πρόθυμος να πάρει το ρίσκο και να πάει στο Wimbledon πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέτος θα γίνουν στο Roland Garros και το Παρίσι, κάτι που κάνει λιγότερο επίπονη την ήττα του Nadal από τον 1ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, αφού θα έχει κάτι σαν δεύτερη ευκαιρία σε 1,5 μήνα, παίζοντας ξανά στις αγαπημένες του εγκαταστάσεις και για μια από τις αγαπημένες του διοργανώσεις.

Ρωτήθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου του αν σκέφτεται καθόλου να συμμετέχει στο Wimbledon o Nadal, που δεν θέλησε να αποκλείσει το ενδεχόμενο, κατέστησε όμως σαφές ότι θα είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

"Είναι δύσκολο να κάνω τη μετάβαση από το χώμα στο γρασίδι, ενώ μετά ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα πρέπει να το σκεφτώ περισσότερο, όμως δεν φαίνεται να είναι και η πιο έξυπνη απόφαση, ειδικά μετά απ' όσο έχει υποφέρει το σώμα μου", είπε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων και 2 φορές πρωταθλητής στο Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots