ATP
Nadal: "Θα ήθελα να κερδίσω 25 Slams!"

 
Nadal: "Θα ήθελα να κερδίσω 25 Slams!"
Nadal: "Θα ήθελα να κερδίσω 25 Slams!"
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 14:23

O Rafael Nadal τόνισε στην τελευταία του συνέντευξη πως θα ήθελε να απολαύσει όσο χρόνο του απομένει στο tour, να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για να κερδίσει περισσότερα majors, ενώ αστειευόμενος είπε πως ιδανικά θα στόχευε στα 25 Grand Slams!

"Το έχω πει ήδη χιλιάδες φορές, θέλω να επικεντρώνομαι στη δική μου πορεία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκε η καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω εμμονή με το 20ο Grnad Slam, ούτε σκέφτομαι την καριέρα του Novak και το πόσα μπορεί να φτάσει. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου", είπε ο Nadal στο BBC Sports, σχετικά με το ρεκόρ των 20 Grand Slam τίτλων του Roger Federer που κυνηγάει τόσο ο ίδιος (με 19 τίτλους), όσο και ο Novak Djokovic (17).

Αστειευόμενος, ο Ισπανός ανέφερε πως δεν θα του ερχόταν άσχημα αν έφτανε και τους 25 Grand Slam τίτλους, ενώ μέσα από τις δηλώσεις του αποκάλυψε και πως ο μεγάλος στόχος του είναι να αγωνιστεί τουλάχιστον για 2 ακόμα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.

"Προσπαθώ απλά να απολαύσω το τένις. Εννοείται πως θα ήθελα να κερδίσω 25 Slams αν γίνεται! Αλλά αισθάνομαι πως η υπεραισιοδοξία μπορεί να βγει σε κακό. Απλά ακολουθώ τη διαδρομή μου και ελπίζω να μπορέσω να δημιουργήσω κι άλλες ευκαιρίες στα επόμενα 2 χρόνια."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots