ATP
Ανακοίνωσε Τσιτσιπά και Medvedev το Citi Open

 
Ανακοίνωσε Τσιτσιπά και Medvedev το Citi Open
Ανακοίνωσε Τσιτσιπά και Medvedev το Citi Open
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 21:06

To Citi Open, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο τουρνουά που θα διεξαχθεί για το ATP Tour από τον Μάρτιο, ανακοίνωσε πως θα έχει στην Ουάσινγκτον τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Daniil Medvedev, καθώς και άλλους 5 παίκτες από το Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσο τα κρούσματα αυξάνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κατάσταση παραμένει αβέβαιη και ολόκληρη η αμερικανική hard court season θα είναι στον "αέρα" έως το τέλος του Ιουλίου, όταν και αναμένεται να ανακοινωθεί η τελική απόφαση για το αν θα διεξαχθεί ή όχι.

Μέχρι τότε πάντως, τα τουρνουά της Αμερικής προετοιμάζονται και το πρώτο που θα διεξαχθεί για το ATP Tour, θα είναι το Citi Open της Ουάσινγκτον, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου. 

Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, με τον Daniil Medvedev να είναι στο Νο.1 του ταμπλό και τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.2.

Από το Top 20 θα συμμετέχουν ακόμα οι David Goffin, Roberto Bautista Agut, Diego Schwartzman, Karen Khachanov, Denis Shapovalov, Cristian Garin και Felix Auger-Aliassime.

Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Citi Open:

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots