ATP
Προς ακύρωση το Citi Open

 
Προς ακύρωση το Citi Open
Προς ακύρωση το Citi Open
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - 13:05

Άσχημα τα νέα για μια ακόμα φορά, καθώς σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, το πρώτο τουρνουά της ΑΤΡ μετά από 4,5 μήνες, το Citi Open, είναι θέμα χρόνου να ακυρωθεί!

Ο λόγος προφανώς είναι η έξαρση του Covid-19, που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν σε κανένα σημείο οι Αμερικανοί, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες τα νούμερα είναι ακόμα πιο ανησυχητικά.

Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, το Citi Open θα ακυρωθεί μέσα στην εβδομάδα, καθώς είναι αδύνατο να καταφέρει να "επιβιώσει" μετά από την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κρατήσει κλειστά τα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Αμερική, αλλά κατά την επιστροφή τους θα πρέπει υποχρεωτικά να μπουν σε καραντίνα για 2 εβδομάδες, κάτι που είναι καταστροφικό, αφού αμέσως μετά το US Open ξεκινάει χωρίς κενό η χωμάτινη σεζόν, η οποία έχει περισσότερους βαθμούς και περισσότερα χρήματα για τους παίκτες απ' ότι η αμερικανική σεζόν.

Η ακύρωση του Citi Open, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τα δυο μεγάλα τουρνουά της Αμερικής, τα οποία θα φιλοξενηθούν αργότερα στη Νέα Υόρκη, το Cincinnati Masters και το US Open. Θυμίζουμε πως η ΑΤΡ έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μέχρι και το τέλος του Ιουλίου.

Στο Citi Open έχουν δηλώσει συμμετοχή μεταξύ άλλων οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Daniil Medvedev και Kei Nishikori.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots