ATP
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώθηκε το Citi Open

 
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώθηκε το Citi Open
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώθηκε το Citi Open
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 17:12

Νέα αναβολή στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του ATP Tour, καθώς το Citi Open ανακοίνωσε και επίσημα την ακύρωσή του για το 2020!

"Μετά από μήνες ακατάπαυστης δουλειάς από την ομάδα μας και τους συνεργάτες μας, με μεγάλη απογοήτευση σας ανακοινώνουμε ότι το 52ο Citi Open αναβάλλεται έως και το καλοκαίρι του 2021", ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι διοργανωτές του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

"Μόνο 23 μέρες απομένουν για την έναρξη του τουρνουά και υπάρχουν ακόμα πολλά άλυτα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών των ταξιδιών, όπως και θέματα με την υγεία και την ασφάλεια, που μας υποχρεώνουν να πάρουμε τη δικαιότερη απόφαση για τους παίκτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, ώστε να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους με βεβαιότητα."

Το Citi Open ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου. Ήδη το τουρνουά των γυναικών είχε μεταφερθεί στο Λέξινγκτον, καθώς δεν ήταν εφικτό να γίνει στον ίδιο χώρο με αυτό των ανδρών, στις εγκαταστάσεις της Ουάσινγκτον.

Για την WTA δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την ημερομηνία της επιστροφής, καθώς συνεχίζει να ισχύει πως στις 4 Αυγούστου επανέρχεται το tour από το Palermo Ladies Open. Επίσης το Top Seed Open στο Λέξινγκτον υπάρχει ακόμα στο πρόγραμμα του tour.

Θυμίζουμε πως το Cincinnati Masters είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη, ενώ στις ίδιες εγκαταστάσεις θα γίνει και το US Open, το οποίο θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου. Στις 21 Αυγούστου μεταφέρεται πλέον και η ημερομηνία επιστροφής του ATP Tour, με το τέλος του Ιουλίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία, όσον αφορά την τελική απόφαση που θα παρθεί για τα δυο μεγάλα αμερικανικά τουρνουά.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο Citi Open θα συμμετείχε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μαζί με τους Daniil Medvedev, Kei Nishikori, David Goffin, Roberto Bautista Agut, Diego Schwartzman, Karen Khachanov, Denis Shapovalov και Felix Auger-Aliassime.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots