ATP
USTA: Κανονικά Cincinnati και US Open

 
USTA: Κανονικά Cincinnati και US Open
USTA: Κανονικά Cincinnati και US Open
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 18:04

Με άμεση ανακοίνωση, η USTA ενημέρωσε πως η ακύρωση του Citi Open δεν θα επηρεάσει το Cincinnati Masters και το US Open, που θα γίνουν κανονικά.

Το σημερινό απόγευμα, το Citi Open ανακοίνωσε την ακύρωση του τουρνουά για το 2020, εξαιτίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για μια ακόμα εβδομάδα η επιστροφή του ATP Tour και να μείνει μια εβδομάδα κενή στο WTA Tour, το οποίο θα επιστρέψει λίγο νωρίτερα, από τις 4 Αυγούστου.

Την ώρα που η ανακοίνωση αυτή προκαλεί ανησυχία και για τα υπόλοιπα τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών, η USTA καθησυχάζει πως δεν πρόκειται να επηρεάσει τα δυο μεγάλα τουρνουά της Αμερικής, που θα φιλοξενηθούν στο Flushing Meadows της Νέας Υόρκης.

"Η απόφαση αυτή δεν θα έχει αντίκτυπο στο US Open και στο Western & Southern Open. Η USTA θα δημιουργήσει ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον για τους παίκτες και για όλους τους συμμετέχοντες και των δυο τουρνουά, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο", αναφέρει η ανακοίνωση της αμερικανικής ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε πως το Cincinnati Masters θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου και το US Open στις 31 Αυγούστου. Και τα δυο τουρνουά θα φιλοξενηθούν στη Νέα Υόρκη, με τη USTA να θέλει να δημιουργήσει μια προστατευτική "φυσαλίδα" γύρω από τους χώρους του τουρνουά με αρκετά αυστηρά μέτρα και περιορισμό στις μετακινήσεις των παικτών και των υπολοίπων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots