ATP
Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Ακυρώθηκαν 2 Challenger

 
Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Ακυρώθηκαν 2 Challenger
Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Ακυρώθηκαν 2 Challenger
tennisnews team Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 6:20

Ακόμα μια είδηση που δείχνει την κατάσταση συναγερμού στις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθε από την πολιτεία της Φλόριντα, που ακύρωσε δυο τουρνουά Challenger, τα οποία θα γινόντουσαν την ίδια περίοδο που σκοπεύει η USTA να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για το Cincinnati και το US Open.

H USTA έχει ήδη ακυρώσει όλα τα εθνικά πρωταθλήματα juniors για τον Αύγουστο και μετά την ακύρωση του Citi Open στην Ουάσινγκτον, ήρθε ακόμα μια είδηση για να επιβεβαιώσει τη μεγάλη επικινδυνότητα της επιστροφής των τουρνουά τένις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως ανακοινώθηκε, δυο Challenger της Φλόριντα, μιας πολιτείας που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο προλημα με τον ιό - όπως και η Νέα Υόρκη - ακυρώθηκαν. Το πρώτο θα γινόταν την εβδομάδα που ξεκινάει στις 17 Αυγούστου και το δεύτερο την αμέσως επόμενη.

Θυμίζουμε, πως η USTA σκοπεύει να διοργανώσει το Cincinnati Masters από τις 24 έως τις 30 Αυγούστου και το US Open από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου, στο Billie Jean King National Tennis Centre της Νέας Υόρκης.

Ο συναγερμός δεν θα πάψει να υπάρχει και πολλά ακόμα - ίσως και όλα - τα τουρνουά που γίνονται στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος της χρονιάς ενδέχεται να κινδυνέψουν, αλλά όπως ανακοίνωσε η USTA και μετά την ακύρωση του Citi Open η περίπτωση του Cincinnati και του US Open είναι διαφορετική, καθώς έχει επενδυθεί το κεφάλαιο και η προσπάθεια να δημιουργηθεί το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον για όλους σε αυτές τις 3,5 εβδομάδες που θα βρίσκονται στην "προστατευτική φυσαλίδα", μεταξύ των εγκαταστάσεων και των δυο ξενοδοχείων του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots