ATP
Σινσινάτι: Με Djokovic και Nadal η λίστα συμμετεχόντων

 
Σινσινάτι: Με Djokovic και Nadal η λίστα συμμετεχόντων
Σινσινάτι: Με Djokovic και Nadal η λίστα συμμετεχόντων
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 6:23

Μπορεί να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να αγωνιστεί στο Cincinnati Masters και στο US Open, ο Rafael Nadal όμως, όπως και οι περισσότεροι παίκτες από το Top 40, βρίσκονται στη λίστα συμμετεχόντων του τουρνουά. Δείτε αναλυτικά τη λίστα που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Αν και αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες, το Cincinnati Masters δημοσίευσε τη λίστα συμμετεχόντων στο τουρνουά και σ' αυτό βρίσκονται τα περισσότερα μεγάλα ονόματα, με κάποια απ' αυτά, όπως και ο Nadal, να είναι εξαιρετικά αμφίβολα.

Προφανώς, σε μερικές ημέρες το πεδίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και κάποιοι απ' αυτούς που βρέθηκαν στη λίστα θα αποσύρουν τις συμμετοχές τους. 

Από τους πρώτους 40 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ πάντως, μόνο 4 παίκτες δεν βρίσκονται στη λίστα αυτή. Ο Roger Federer, που αναρρώνει από την εγχείρηση που έκανε στο γόνατό του και ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί καθόλου έως το τέλος της χρονιάς, ο Gael Monfils, o Fabio Fognini και ο Stan Wawrinka. Για τους Federer και Fognini, είναι γνωστό ήδη πως δεν θα αγωνιστούν ούτε στο US Open.

Η λίστα συμμετοχής για το Cincinnati Masters:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots