ATP
Ακόμα ένας τενίστας θετικός στον κορωνοϊό

 
Ακόμα ένας τενίστας θετικός στον κορωνοϊό
Ακόμα ένας τενίστας θετικός στον κορωνοϊό
tennisnews team Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 - 7:22

Ακόμα ένας επαγγελματίας παίκτης του τένις, που βρίσκεται στο Top 70 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον Gonzalo Escobar από το Εκουαδόρ, που παίζει περισσότερο στα διπλά και βρίσκεται στο Νο.69 της παγκόσμιας κατάταξης. Στα μονά, είναι στο Νο.431 της ΑΤΡ, με career high το Νο.281.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media, ο 31χρονος τενίστας έκανε το PCR τεστ για να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά στην πατρίδα του, αλλά ήταν θετικό και τώρα μπήκε σε καραντίνα, μέχρι να ξανακάνει το τεστ. Επίσης είπε ότι δεν έχει συμπτώματα.

"Το Σάββατο έκανα ένα PCR τεστ για να μπορέσω να παίξω στο τουνρουά Nicolas Febres-Cordero στο Ballenita. Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και ήταν θετικό. Κρίμα που δεν μπορούσα να επιστρέψω στους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Προς το παρόν, αυτό που είναι πιο σημαντικο είναι ότι η οικογένειά μου είναι μια χαρά και πως δεν έχω συμπτώματα. Τώρα θα μπω στην απομόνωση για 2 εβδομάδες και η νέα ημερομηνία του τουρνουά θα ανακοινωθεί σύντομα", ανακοίνωσε ο Escobar μέσα από το Twitter.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots