Στα προημιτελικά Κοκκινάκης και Κύργιος (vid)

 
Στα προημιτελικά Κοκκινάκης και Κύργιος (vid)
tn team Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 9:10

Ακάθεκτοι συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο στο διπλό οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, οι οποίοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Australian Open.

Οι δυο Ελληνοαυστραλοί απέκλεισαν το Νο.15 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ariel Behar και τον Gonzalo Escobar, με 6-4, 4-6, 6-4.

Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και από το τέλος του 2ου σετ ο Κύργιος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του πόδι, παρόλα αυτά το αγαπημένο ζευγάρι του αυστραλιανού κοινού κατάφερε να πάρει άλλη μια μεγάλη πρόκριση.

Στο καθοριστικό 3ο σετ, το break ήρθε στο 5ο game και μετά από 3 break points για τους Κοκκινάκη και Κύργιο, που διατηρήθηκαν μπροστά έως το τέλος, με τον Κύργιο να σερβίρει επιτυχημένα για τη νίκη στο 10ο game, έπειτα από 1 ώρα και 55 παιχνιδιού σε μια κατάμεστη Kia Arena.

Ο Κοκκινάκης και ο Κύργιος, οι οποίοι έχουν βγάλει ήδη εκτός τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, Nikola Mektic και Mate Pavic, θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του Australian Open το Νο.6 ζευγάρι του ταμπλό, Tim Puetz και Michael Venus.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots