ATP
O Wawrinka επιστρέφει με δυο Challenger!

 
O Wawrinka επιστρέφει με δυο Challenger!
O Wawrinka επιστρέφει με δυο Challenger!
tennisnews team Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 - 18:30

Επιστρέφει στη δράση σε 10 περίπου ημέρες o Stan Wawrinka, και παρότι Νο.17 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αγωνιστεί σε δυο Challenger - τα πρώτα του μετά από 10 χρόνια!

Ο Stan Wawrinka αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα δυο Challenger που θα διεξαχθούν στη Πράγα τις εβδομάδες 17-23 Αυγούστου και 24-30 Αυγούστου, τα οποία θα γίνουν σε χωμάτινες επιφάνειες.

Απέχοντας προφανώς από τα αμερικανικά τουρνουά, ο Wawrinka δεν θέλει να χάσει χρόνο και να καθυστερήσει και την επιστροφή του στη δράση. Θα δώσει έτσι αρκετούς επιπλέον αγώνες πριν από το τουρνουά το Masters 1000 της Ρώμης (21-27 Σεπτεμβρίου) και το Roland Garros (28 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου), τα δυο μεγάλα ραντεβού της χωμάτινης σεζόν.

Θυμίζουμε πως στο καλαντάρι υπάρχει και το 250άρι του Kitzbuhel στην Αυστρία, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο είναι πιθανό και να μεταφερθεί στην επόμενη εβδομάδα (14-20 Σεπτεμβρίου), την οποία θα γινόταν το Masters της Μαδρίτης που ακυρώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Wawrinka θα δώσει στην Πράγα σε περίπου 10 μέρες τον πρώτο του αγώνα μετά από 10 χρόνια στο Challenger Tour. Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο Challenger του Λουγκάνο στην Ελβετία το καλοκαίρι του 2010. Έχει κατακτήσει τα 2 τελευταία Challenger στα οποία έχει αγωνιστεί και τρέχει ένα σερί 10 διαδοχικών νικών στο Challenger Tour.

Φωτογραφία: Instagram (@stanwawrinka85)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots