ATP
Άνετη πρεμιέρα από τον Στεφ (vid)

 
Άνετη πρεμιέρα από τον Στεφ (vid)
Άνετη πρεμιέρα από τον Στεφ (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 - 1:37

Στην πρώτη του επίσημη αναμέτρηση μετά από 6 μήνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και κέρδισε "καθαρά" τον Kevin Anderson, για να προκριθεί στη φάση των "16" του Cincinnati Masters. 

Μόλις 69 λεπτά χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος "εξουδετέρωσε" τον Kevin Anderson με 6-1, 6-3 και πήρε άνετα την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Western & Southern Open στη Νέα Υόρκη.

O Στέφανος κέρδισε τους 25 από τους 32 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν έχασε κανένα service game του, σβήνοντας όταν χρειάστηκε στο 2ο σετ τα 3 break points που δημιούργησε ο Anderson στο ματς.

Στο 1ο σετ έκανε 3 συνεχόμενα break και κέρδισε συνολικά 6 games στη σειρά για να μετατρέψει το 0-1 σε 6-1, ενώ στο 2ο σετ επέστρεψε από το 0-40 στο 5ο game, υπερασπίστηκε το σερβίς του με κερδισμένους πόντους στη σειρά για να περάσει μπροστά με 3-2 και στο 8ο game έκανε ακόμα ένα break, χάρη στο οποίο πήρε και την τελική νίκη.

Στον 3ο γύρο του Masters του Σινσινάτι, που φέτος φιλοξενείται στη Νέα Υόρκη και στο "bubble" της USTA, θα αντιμετωπίσει είτε τον John Isner, είτε τον John Millman, καθώς οι δυο τους θα μονομαχήσουν αύριο για το εισιτήριο του 3ου γύρου.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν σήμερα, με τον Millman να κερδίζει τον Adrian Mannarino στο tie-break του 3ου σετ, με 4-6, 6-4, 7-6 (2). Ο Isner κέρδισε νωρίτερα τον Hubert Hurkacz με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots