ATP
Ο Bedene πέτυχε τον καμεραμάν και κινδύνεψε με αποβολή! (vid)

 
Ο Bedene πέτυχε τον καμεραμάν και κινδύνεψε με αποβολή! (vid)
Ο Bedene πέτυχε τον καμεραμάν και κινδύνεψε με αποβολή! (vid)
tennisnews team Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 - 20:51

Η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Aljaz Bedene, που κινδύνεψε να τιμωρηθεί πιθανότατα με την πιο soft αποβολή στην ιστορία του αθλήματος, με την κοινή λογική τελικώς να επικρατεί.

Απογοητευμένος με το παιχνίδι του, ο Bedene χτύπησε μια από τις μπάλες που του πέταξε το ball boy και εκείνη έκανε γκελ στα κάγκελα και τελικά χτύπησε τον καμεραμάν που στεκόταν από πάνω του.

Ο Σλοβένος τενίστας αμέσως ζήτησε συγγνώμη από τον άνδρα, που δεν χτύπησε, όμως το συμβάν έπρεπε να εξεταστεί περαιτέρω, σύμφωνα με τους κανονισμούς. Γι' αυτό και ο διαιτητής, που κατέβηκε για να μιλήσει με τον καμεραμάν, ενημέρωσε τον Bedene πως θα έπρεπε να καλέσει τον supervisor για πιθανή αποβολή (default).

Ο supervisor μίλησε επίσης με τον καμεραμάν, που υπερασπίστηκε τον Bedene εξηγώντας πως αν η μπάλα δεν έβρισκε στα κάγκελα δε θα τον πετύχαινε καν. Γι' αυτό το λόγο και ο supervisor είπε στον chair umpire να μη δώσει κάτι παραπάνω από code violation στον Σλοβένο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Bedene ήταν ήρεμος και συνεργάσιμος σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, σε ένα ενδεχομένως αυστηρό code violation.  

Για την ιστορία, ο Bedene ηττήθηκε από τον Daniil Medvedev με 6-3, 6-3 και ολοκλήρωσε την πολύ καλή παρουσία του στον 3ο γύρο του Western & Southern Open, η οποία είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots