ATP
Με φόρα από το Αμβούργο ο Musetti (vid)

 
Lorenzo Musetti
Lorenzo Musetti © Croatia Open Umag
tn team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 9:19

Μετά τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο 500άρι του Αμβούργο, ο Lorenzo Musetti μπήκε με φόρα στο τουρνουά του Ούμαγκ στην Κροατία, κερδίζοντας στον πρώτο του αγώνα τον Aljaz Bedene.

Ο 20χρονος Ιταλός δεν είχε εύκολη πρεμιέρα στο τουρνουά του Ούμαγκ, όμως "καθάρισε" τον αγώνα στο 3ο σετ, επικρατώντας με 6-2, 3-6, 6-1 του Bedene,για να προκριθεί στον 2ο γύρο του κροατικού τουρνουά.

Αυτή ήταν η 6η διαδοχική νίκη για τον Musetti, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον 1ο τίτλο της καριέρας του, κερδίζοντας στον τελικό του Hamburg European Open τον Carlos Alcaraz.

"Έμαθα από την προηγούμενη εβδομάδα, νομίζω πως ωρίμασα ως άνθρωπος και ως παίκτης. Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές σ' αυτόν τον αγώνα, αλλά τις αντιμετώπισα με θετικό τρόπο. Γι' αυτό κέρδισα σήμερα. Ο Aljaz έπαιξε πολύ καλά στο 2ο σετ και στις αρχές του 3ου, δεν ήταν εύκολο να βρω τρόπο και να σπάσω το παιχνίδι του", είπε μετά τον αγώνα ο Musetti.

Με τη νίκη του ο Musetti εξασφάλισε και την παρουσία ενός τουλάχιστον Ιταλού στα προημιτελικά του Ούμαγκ, αφού στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Marco Cecchinato.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά της Κροατίας θα κάνουν τις πρεμιέρες τους οι πρώτοι τέσσερις του ταμπλό, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Holger Rune και Sebastian Baez.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots