ATP
W&S Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
W&S Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
W&S Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
tennisnews team Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 8:24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσουν απόψε από ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Western & Southern Open! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Σάκκαρη, μετά την πολύ σπουδαία νίκη της επί της Serena Williams, θα επιστρέψει στο Grandstand απόψε τα μεσάνυκτα, για να αντιμετωπίσει την Johanna Konta. Θα είναι η 4η συνάντησή τους, με τη Βρετανίδα να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Θυμίζουμε πως η Μαρία είχε κερδίσει την Konta στον τελικό του Ραμπάτ τον περσινό Μάιο, όταν κέρδισε τον πρώτο της WTA τίτλο.

Λίγο μετά τις 00:00 ώρα Ελλάδας αναμένεται να μπει στο γήπεδο και ο Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει στο Court 17 τον Reilly Opelka. Θα είναι ο 3ος big server που βρίσκεται στο δρόμο του Στέφανου, μετά από τους Kevin Anderson και John Isner. Αυτή θα είναι η 1η συνάντηση των δυο παικτών στο tour.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας του Novak Djokovic με τον Jan-Lennard Struff, που θα αρχίσει στις 22:00. Ο Struff παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του και θα παίξει για πρώτη φορά σε προημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης, ενώ ο Djokovic δείχνει ασταμάτητος και θα αναζητήσει την 21η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο 2020.

Στις 18:00 θα αρχίσει η δράση για σήμερα, με την αναμέτρηση της Elise Mertens με την Jessica Pegula. Στις 20:00, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut στο Grandstand, ενώ στο Court 17 η Naomi Osaka θα παίξει με την Anett Kontaveit. Αργότερα η Victoria Azarenka θα αναμετρηθεί με την Ons Jabeur, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με την αναμέτρηση του Milos Raonic με τον Filip Krajinovic, που δεν θα αρχίσει πριν από τις 02:00.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Grandstand:
18:00 Elise Mertens v Jessica Pegula
20:00 Daniil Medvedev v Roberto Bautista Agut COSMOTE TV
22:00 Novak Djokovic v Jan-Lennard Struff COSMOTE TV
00:00 Johanna Konta v Maria Sakkari COSMOTE TV
02:00 Milos Raonic v Filip Krajinovic COSMOTE TV

Court 17:
20:00 Naomi Osaka v Anett Kontaveit
22:00 Ons Jabeur v Victoria Azarenka
00:00 Reilly Opelka v Stefanos Tsitsipas COSMOTE TV

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots