ATP
Εγκατέλειψε ο Opelka - στην 4άδα ο Στεφ (vid)

 
Εγκατέλειψε ο Opelka - στην 4άδα ο Στεφ (vid)
Εγκατέλειψε ο Opelka - στην 4άδα ο Στεφ (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 - 1:06

O Reilly Opelka αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρησή του με τον Στέφανο Τσιτσιπά λίγο πριν το τέλος του 1ου σετ και ο Έλληνας τενίστας πήρε μια γρήγορη πρόκριση για τα ημιτελικά του Cincinnati Masters!

Σίγουρα όχι με τον τρόπο που ήθελε, αλλά χωρίς να κουραστεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Western & Southern Open, καθώς ο Reilly Opelka υπέκυψε στον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο λίγο πριν το τέλος του 1ου σετ.

Συγκεκριμένα ο πανύψηλος Αμερικανός τενίστας, ο οποίος είχε δεχθεί και τη βοήθεια του γιατρού λίγο νωρίτερα, αποσύρθηκε από τον αγώνα μετά από το 11ο game, ενώ ήταν μπορστά με 6-5, χωρίς να υπάρχει κανένα break.

Στα 37 λεπτά που παίχτηκαν τένις ο Στέφανος έδειχνε να είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, έχοντας και τα 2 μόνα break points που υπήρχαν στο παιχνίδι, ήταν όμως ξεκάθαρο από τα πρώτα λεπτά ότι ο Opelka δεν μπορούσε να κινηθεί όπως ήθελε.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για 5η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά μιας Masters 1000 διοργάνωσης. Είχε παίξει στους τελικούς του Rogers Cup το 2018 και της Μαδρίτης το 2019, καθώς και στα ημιτελικά της Ρώμης και της Σαγκάης το 2019.

Θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, όταν ολοκληρωθεί και ο τελευταίος προημιτελικός της ημέρας, ανάμεσα στον Milos Raonic και στον Filip Krajinovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots