ATP
Η κλήρωση του Αμβούργου

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:31

Στο Νο.2 του ταμπλό του τουρνουά του Αμβούργου βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον πρώτο του αγώνα τον Daniel Evans. Στο Νο.1 του τουρνουά είναι ο Daniil Medvedev. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση. 

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Evans στον 1ο γύρο της διοργάνωσης της κατηγορίας ATP 500, ενώ αν προκριθεί στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε τον Taylor Fritz, είτε κάποιον παίκτη από το προκριματικό ταμπλό.

Στα προημιτελικά ο Έλληνας τενίστας διασταυρώνεται με τον Karen Khachanov, που θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Jan-Lennard Struff στον 1ο γύρο και έναν εκ των Dusan Lajovic και Adrian Mannarino στον 2ο γύρο.

Στα ημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπά συνδέεται μ' αυτόν των Gael Monfils και Diego Schwartzman, με τον πρώτο να έχει πιθανό αντίπαλο στον 2ο γυο τον Kei Nishikori και τον δεύτερο τον Felix Auger-Aliassime.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό, είναι ο Daniil Medvedev, που θα παίξει σστον 1ο γύρο με τον Ugo Humbert και στον 2ο γύρο με qualifier ή lucky loser. Στα προημιτελικά ο Medvedev έχει πιθανό αντίπαλο τον Fabio Fognini και στα ημιτελικιά τους Roberto Bautista Agut και Andrey Rublev.

Η κλήρωση του Hamburg European Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots