ATP
Στο ίδιο μισό με Djokovic o Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Roland Garros / FFT
tennisnews team Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - 14:06

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Jan-Lennard Struff στον 1ο γύρο της Βιέννης, ενώ βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Novak Djokovic στο ταμπλό. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Vienna Open.

Το Vienna Open, το πρώτο μεγάλο ραντεβού της indoor season με πολλά μεγάλα ονόματα, ξεκινάει αυτή τη Δευτέρα και από σήμερα γνωρίζουμε και το ταμπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ενάντια στον Jan-Lennard Struff, έναν πολύ καλό παίκτη με μεγάλα σερβίς και μεγάλα χτυπήματα, που συν τοις άλλοις δημιουργεί προβλήματα στον Στέφανο παραδοσιακά. Άλλες 4 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, με τους δυο παίκτες να έχουν από 2 νίκες. Στα σκληρά ο Στέφανος προηγείται με 2-1 νίκες, ενώ είχε κερδίσει και την τελευταία τους αναμέτρηση και μοναδική φετινή, τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ντουμπάι, η οποία είχε πάει στα 3 σετ.

Αν προκριθεί, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Grigor Dimitrov και Karen Khachanov, σε ακόμα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως προμηνύονται να είναι όλα τα ματς που θα δώσει στο συγκεκριμένο τουρνουά. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Denis Shapovalov και στα ημιτελικά με τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης, Novak Djokovic.

Ο Nole θα παίξει στην πρεμιέρα του με τον φίλο του, Filip Krajinovic, ενώ στον 2ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Borna Coric και Taylor Fritz. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Diego Schwartzman.

Στην κάτω μεριά του ταμπλό, πιθανοί αντίπαλοι των Djokovic και Τσιτσιπά μόνο στον τελικό, βρίσκονται οι Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Andrey Rublev και Gael Monfils. O Thiem θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Kei Nishikori και στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Stan Wawrinka, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Cristian Garin!

Ο Rublev, ο οποίος διασταυρώνεται με τον Thiem στα προημιτελικά, έχει πιθανούς αντιπάλους στον 2ο γύρο τους Casper Ruud και Jannik Sinner, που θα αναμετρηθούν για μια θέση στους "16". Τέλος, ο Medvedev θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Alex De Minaur και έχει πιθανό αντίπαλο για τον 2ο γύρο τον Felix Auger-Aliassime και για τα προημιτελικά τον Monfils.

Η κλήρωση του Τσιτσιπά:
1ος γύρος: Struff
2ος γύρος: Dimitrov/Khachanov
Προημιτελικά: Shapovalov
Ημιτελικά: Djokovic
Τελικός: Thiem/Medvedev/Rublev

Η κλήρωση του Djokovic:
1ος γύρος: Krajinovic
2ος γύρος: Coric/Fritz
Προημιτελικά: Schwartzman
Ημιτελικά: Τσιτσιπάς
Τελικός: Thiem/Medvedev/Rublev

Ζευγάρια 1ου γύρου:
Djokovic v Krajinovic
Tsitsipas v Struff
Dimitrov v Khachanov
Shapovalov v Rodionov
Monfils v Carreno Busta
Medvedev v De Minaur
Ruud v Sinner
Wawrinka v Garin
Thiem v Nishikori

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Djokovic v Schwartzman [6]
[3] Tsitsipas v Shapovalov [8]
[7] Monfils v Medvedev [4]
[5] Rublev v Thiem [2]

Πιθανοί ημιτελικοί:
[1] Djokovic v Tsitsipas [3]
[4] Medvedev v Thiem [2] 

Αναλυτικά το ταμπλό του Vienna Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots