ATP
Κυρίαρχος στην Κολωνία ο Zverev! (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev Tennis TV
tennisnews team Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 22:10

O Alexander Zverev έχασε μόνο 3 games από τον Diego Schwartzman στον τελικό του Bett1Hulks Championships και έκανε το 2 στα 2 στην Κολωνία, φτάνοντας τους 13 τίτλους στην καριέρα του.

Μέσα σε 8 ημέρες, ο Alexander Zverev κατέκτησε 2 ATP τίτλους στα τουρνουά της Κολωνίας, κάνοντας συνολικά δυο εκπληκτικές εβδομάδες στην πόλη της Γερμανίας, όπου παρέμεινε αήττητος σε 8 αναμετρήσεις.

Στον σημερινό τελικό, ο Zverev επιβλήθηκε του Schwartzman με 6-2, 6-1, τελειώνοντας το ματς σε 71 μόλις λεπτά.

Ήταν άψογος ο 23χρονος Γερμανός, ο οποίος τελείωσε το ματς με 9 άσους, κέρδισε τους 24 από τους 29 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν επέτρεψε από τον Αργεντινό να του σπάσει το σερβίς.

Αντίθετα, ο ίδιος είχε 5 break στο παιχνίδι, αξιοποιώντας τις 5 από τις 8 συνολικά ευκαιρίες του. Τα δυο ήταν στο 1ο σετ, στο οποίο κέρδισε τα 5 τελευταία games και μετέτρεψε το 1-2 σε 6-2, ενώ τα άλλα 3 break τα έκανε στο 2ο σετ, στο οποίο κέρδισε 6 συνεχόμενα games από το 0-1!

Με τους συνεχόμενους τίτλους στην Κολωνία, ο Zverev έφτασε τους 13 τίτλους καριέρας (13-8 σε τελικούς), ενώ έχει κερδίσει πλέον 5 τίτλους σε indoors διοργανώσεις, χωρίς να έχει χαμένο τελικό μέχρι στιγμής.

Για τον Schwartzman, που πραγματοποιεί αναμφίβολα την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, αυτός ήταν ο 10ος τελικός, 5ος σε indoor διοργάνωση όπου ακόμα δεν έχει κερδίσει τίτλο. Επίσης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τίτλο στη φετινή χρονιά, έχοντας πια 3 χαμένους τελικούς, στην Κόρδοβα της Αργεντινής, στη Ρώμη και στην Κολωνία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots