ATP
Άνετη πρόκριση για Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev Tennis TV
tennisnews team Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 - 16:16

O Daniil Medvedev έχασε μόνο 4 games από τον Jason Jung και προκρίθηκε στους "16" της Βιέννης μέσα σε 65 λεπτά.

Ο Medvedev, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό του Erste Bank Open, επιβλήθηκε του lucky loser Jung με 6-3, 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Ο 24χρονος Ρώσος έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break, ενώ ο ίδιος έκανε 4 break, 2 σε κάθε σετ.

Στο 1ο σετ "έσπασε" το σερβίς του αντιπάλου του στο ξεκίνημα και στο τέλος του για να το κατακτήσει με 6-3, ενώ στο 2ο σετ έκανε ακόμα 2 συνεχόμενα breaks και βρέθηκε μπροστά με 5-0.

Ήταν κοντά σε ένα bagel καθώς έχασε 4 match points για να κλείσει με 3ο break και σκορ 6-0 το 2ο σετ, αλλά ο Ταϊβανός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.127 του κόσμου, αντιστάθηκε για λίγη ώρα ακόμα και κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να μειώσει σε 5-1. Χωρίς πρόβλημα, ο Medvedev έκλεισε το σετ στο δικό του σερβίς, παίρνοντας την πρόκριση σε 1 ώρα και 5 λεπτά.

Μετά απ' αυτό το καλό του ξεκίνημα στο τουρνουά της Αυστρίας, ο Medvedev θα έχει μια σαφώς δυσκολότερη αποστολή στον 2ο γύρο, καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή της καναδικής μάχης των Felix Auger-Aliassime και Vasek Pospisil.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots