ATP
Με το ένα πόδι στο Λονδίνο! (vid)

 
Diego Schwartzman
Diego Schwartzman FFT / Rolex Paris Masters
tennisnews team Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 - 13:56

Ακόμα πιο κοντά στο 1ο του ATP Finals βρίσκεται ο Diego Schwartzman, ο οποίος απώλεσε μόνο 2 games από τον Alejandro Davidovich Fokina και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters.

O Schwartzman κέρδισε τον Davidovich Fokina με 6-1, 6-1 μόλις σε μια ώρα αγώνα, για να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Rolex Paris Masters στο Bercy.

Ο 28χρονος Αργεντινός, Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη, έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε στο παιχνίδι και έχασε μόλις ένα game σε κάθε σετ από τον 21χρονο Ισπανό, που πραγματοποιεί πολύ καλή περίοδο στο tour.

Είχε 11 winners και 17 αβίαστα λάθη ο Schwartzman, σε αντίθεση με τον Davidovich Fokina που δεν του βγήκε τίποτα, έχοντας μόνο 8 winners και 32 αβίαστα λάθη!

Στα προημιτελικά του Παρισιού, όπου θα αγωνιστεί για 1η φορά, ο Schwartzman θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Daniil Medvedev και Alex De Minaur.

Με νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά, ο Schwartzman θα προκριθεί και μαθηματικά στο πρώτο του ATP Finals. Αν χάσει, πάλι έχει πολύ καλές πιθανότητες να προκριθεί, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να μην κατακτήσει ο Pablo Carreno Busta τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots