ATP
Τέλος συνεργασίας για Goffin-Johansson

 
David Goffin & Thomas Johansson
David Goffin & Thomas Johansson YouTube / ATP Tour
tennisnews team Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 - 19:04

Μετά από περίπου δυο χρόνια, David Goffin και Thomas Johansson σταμάτησαν τη συνεργασία τους και ο Βέλγος βρίσκεται πια σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Johansson δε θα βρίσκεται το 2021 στο πλευρό του Goffin, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Βέλγος με μια δημοσίευση στα social media.

"Μετά από δυο χρόνια, ο Thomas και γω αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για μένα και για τις στιγμές που μοιραστήκαμε. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον", έγραψε ο 29χρονος τενίστας.

Σε παρόμοιο κλίμα ήταν και η δημοσίευση του 45χρονου Σουηδού: "Μετά από σχεδόν δυο χρόνια μαζί, η συνεργασία μας έφτασε στο τέλος της. Θέλω να ευχαριστήσω τον David και όλη την ομάδα του για το χρόνο που περάσαμε μαζί και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον."

Ο Johansson, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει με τη Μαρία Σάκκαρη (2017-2018) και με τον Filip Krajinovic (2018-2019), ήταν μέλος της ομάδας του Goffin από τις αρχές του 2019, ενώ είχαν δουλέψει μαζί και το 2016.

Το 2019, με τον Σουηδό στην ομάδα του, ο Goffin έφτασε στα προημιτελικά του Wimbledon και στον τελικό του Cincinnati Masters. Ήταν ακόμα φιναλίστ στο Χάλε το 2019, όπου ηττήθηκε από τον Roger Federer. Το 2020 ωστόσο δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για τον Βέλγο, που θα αναζητήσει τις επόμενες μέρες τον αντικαταστάτη του Johansson, ενόψει της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots