ATP
Με Rublev στο επόμενο ματς ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis TV
tennisnews team Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 - 5:49

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev στον επόμενο αγώνα του στο ATP Finals, που θα γίνει την Τρίτη.

Όπως ανακοινώθηκε από το βράδυ της Δευτέρας, μετά το τέλος της 1ης ημέρας του φετινού ATP Finals, o Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev στο δεύτερο παιχνίδι της Τρίτης, δηλαδή στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Από το περσινό US Open, οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί 3 φορές, με τον Rublev να κερδίζει στη Νέα Υόρκη το 2019 και στον τελικό του Αμβούργο φέτος, αλλά τον Στέφανο να παίρνει τη ρεβάνς στα προημιτελικά του Roland Garros, στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους.

Και για τους δυο η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς με ήττα οι πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά θα γίνουν ελάχιστες, έως μηδαμινές. Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς έχασε από τον Dominic Thiem και ο Rublev από τον Rafael Nadal, στα χθεσινά παιχνίδια.

Οι δυο νικητές της 1ης αγωνιστικής, Nadal και Thiem, θα αναμετρηθούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας την Τρίτη, για ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Ο Nadal προηγείται στο head-to-head, έχοντας κερδίσει τον Thiem 9 φορές σε 14 αναμετρήσεις (9-5). Ο Αυστριακός ωστόσο είχε κερδίσει την τελευταία, στο Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, σε εκείνον τον συκλονιστικό προημιτελικό που είχε ολοκληρωθεί στο tie-break του 4ου σετ με 7-6 (3), 7-6 (4), 4-6, 7-6 (6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots