ATP
Djokovic: "O Τσιτσιπάς θα ήταν καλός ηγέτης" (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: YouTube / ATP Tour
tennisnews team Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 - 13:22

Στα πλαίσια ενός παιχνιδιού του ATP Finals, o Novak Djokovic δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά και να τον επιλέξει ως... ηγέτη!  

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Andrey Rublev και Diego Schwartzman, συμμετείχαν στο παιχνίδι "Which Player" του ATP Finals, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις, στις οποίες έπρεπε να επιλέξουν κάποιον από τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται στο Λονδίνο.

Μεταξύ άλλων, επέλεξαν τον καλύτερο χορευτή του τουρνουά, τον πιο στυλάτο παίκτη, αλλά και τον παίκτη που θα μπορούσε να ηγηθεί καλύτερα στη χώρα του, με τον Djokovic να επιλέγει τον Τσιτσιπά.

"Είναι σκεπτόμενος, χαρισματικός και έχει πολύ υγιείς απόψεις για την κοινωνία και τον κόσμο. Πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλός σ' αυτό", είπε ο Djokovic. Οι υπόλοιποι παίκτες επέλεξαν τον Djokovic στη συγκεκριμένη ερώτηση, με εξαίρεση τον Dominic Thiem, που έδωσε διπλή απάντηση, διαλέγοντας Djokovic και Rafael Nadal.

Ακόμα μια στιγμή που ξεχώρισε από το βίντεο, ήταν όταν στην ερώτηση για τον καλύτερο χορευτή ο Alexander Zverev απέκλεισε ακαριαία τον Στέφανο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots